- Tuotteet ja palvelut levolliseen elämään

Patjat ja runkopatjat

Vuode, millä nukut, on elämäsi tärkein huonekalu. Oikean patjan ja sijauspatjan avulla kehosi lepää luonnollisessa asennossa vähentäen jännitystä. Oikean nukkuma-asennon avulla verenkierto helpottuu, puutumistilat raajoissa vähenevät, kääntymisen tarve pienenee ja saavutat syvemmän sekä levollisemman yöunen.

 

Oikeanlainen vuode auttaa kehoamme lepäämään

Pitkän kokemuksemme terveydenhuollon ja kuntoutustutkimuksen parista on perusta vuoteiden suunnittelulle ja rakenteelle. Laaja tutkimustieto antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle asiantuntemuksella suunniteltuja patjakokonaisuuksia, jotka ovat turvallisia käyttää.

 

UniBalans-vuode elää kanssasi!

Kaikkien UniBalans-vuoteiden rakenne täysin muunneltavissa. Tuotteiden rakenteet ovat täysin liimavapaita, joten osien järjestystä ja käyttötapaa voi vapaasti muunnella.
Patjan eri osiin kohdistuu erilainen kuormitus ja siksi ne kuluvat eri tavalla. UniBalans patjan rakenne mahdollistaa eri osien huollon ja päivittämisen tarvetta vastaavalle tasolle milloin tahansa. 
Päivityksen syitä voivat olla mm.

 • tapaturma tai selän kulumamuutokset
 • nivel- ja/tai lihasongelma ja sen aiheuttamat muutokset kehoon
 • painonmuutokset
 • tuotteen luonnollinen kuluminen
 • vahinko tai tuotteen vaurioituminen
 

 

Yksilöllinen rakenne kehosi mukaan

UniBalans-patjassa käytämme erikoisvalmisteisia aktiivi pussijousia. Jousisto valitaan henkilön painon ja tarpeen mukaan. Jousistoon yhdistämme kerroksittain joustavat mikrovyöhyke-elementit, jotka ovat täysin muunneltavissa tuotteen koko käyttöiän.

Jousisto valitaan asiakkaan mieltymysten ja painon mukaan kahdesta joustoluokasta. 

Verhoilumateriaaleina käytämme antibakteerista TeaTree-käsiteltyä joustokangasta ja hengittävää pellavakangasta. Voit valita käyttöön joko mukautuvamman joustokankaan tai tukevamman pellavakankaan tarpeesi mukaan.

Tarvittaessa suunnittelemme tuotteen terveydenhuollon selkä –ja kuormitusanalyysin pohjalta. Tutkimuksesta on mahdollista saada sairausvakuutuksesta korvaus lääkärin lähetteellä.

UniBalans-patjan ominaisuudet voi täydentää UniBalans-sijauspatjalla.

Patjan korkeus n. 20 cm
Runkosängyn korkeus n. 28 cm 
Runko massiivikoivua

Koot

 • 80 x200/210 cm
 • 90 x 200/ 210 cm
 • 120 x 200/210 cm
 • 160 x 200/210 cm
 • 180 x 200/210 cm
 • Muut koot tilauksesta

 

Puhdistus ja hoitaminen

Kaikki päälliset ja verhoilumateriaalit ovat irrotettavia ja pestäviä. Ennen käyttöönottoa painele tuote voimakkaasti läpi ilman uusimiseksi sisään. Tuote on heti käyttövalmis. Tuotetta tulee säännöllisesti painella ja tuulettaa, jotta sen elastisuus pysyy hyvänä. Älä koskaan ota tuotetta käyttöön, jos se on syystä tai toisesta kostunut. Anna tuotteen kuivaa ennen käyttöönottoa. Tuotteen voi hygienisoida 60-asteisessa kuivassa saunassa. Tuotteen voi myös käsinpestä 30 asteessa, mutta solurakenteen vuoksi kuivuminen on erittäin hidasta. Päällisen voi konepestä 40 asteessa.

UniBalans jousistoille myönnämme 10 vuoden katkeamattomuustakuun. UniBalans -sijauspatjalla parannat merkittävästi patjan ominaisuuksia. Sijauspatja toimii myös muun patjan päällä, mutta parhaimpiin tuloksiin pääset täydentämällä sijauspatjalle UniBalans-vuoteen

Katiskoskentie 178,
13500 HÄMEENLINNA
Tilaukset ja tiedustelut: info@totalbalans.fi